Rihanna fyller 21 år!

Grattis till allas älskade Rihanna som fyller 21 år idag.



Kommentera, puss. /
Bonnie.

Klippning och färgning

Idag beger jag mig till min favoritsalong, klipper mig, färgar mitt hår och blir ompysslad! Vet inte riktigt hur jag ska ha frisyren, men jag ska ju i alla fall ha brunt hår. Kanske lite ljusare denna gången bara? Eller mörkare.. jag vet inte, nu har jag ju typ rödbrunt. Hoppas på att det blir fint. :)

Kommentera, puss. /
Bonnie.

Jag önskar mig en trenchcoat

Jag vill verkligen ha en vit eller beige eller svart trenchcoat nu! Gillar verkligen trenden med dom. Någon som vet en affär där dom har snygga trenchcoats i den här stilen? Hittade bilderna på google så jag vet inte riktigt vart man kan köpa dom förutom en av dom som är från topshop. Vet att man kan köpa på till exempel HM men jag vill ha en exklusivare och finare!




Kommentera, puss. /
Bonnie.


Bloglovin'

Ska registrera bloggen på bloglovin nu.
Ni får gärna prenumerera på den!

Följ min blogg med bloglovin


Kommentera, puss. /
Bonnie.

The Simpsons 20 år!

Jag älskar Sipsons, och idag fyller TVserien 20 år! Hurra hurra hurra!

Kommentera, puss. /
Bonnie.

Underbart smink

Idag har jag vart och köpt detta underbara sminket! Maybellines Define-A-Lash sviker aldrig, det är den bästa mascaran jag vet! Och ändå är den typ billig också.. suuuuuperbra ju! Köpte även Max Factors Natural minerals för jag har hört att den ska vara bra! Bra med mineralfoundations för min hy! Är suupernöjd med sminket.



Kommentera, puss. /
Bonnie.

Förlåt för att jag inte har bloggat, älsklingar

Är såå ledsen att jag inte har bloggat igår, men mitt internet strejkade så jag kunde inte komma in på bloggen! KATASTROF! Hoppas ni inte saknade mig allt för mycket, haha..

Hundar

När jag flyttar hemifrån ska jag skaffa en hund! Dom här raserna är såååå söta! (Chihuahua och mops) Vilken tycker du är sötast?


Fem favoriter från.. Gina Tricot

Är inte dessa klänningar och tunikor från Gina Tricot helt underbaara? Ja, jag skulle i alla fall inte tacka nej till någon av dom! Den ljusrosa skulle vara så underbar på ett party! Den rosa/svarta skulle vara det hetaste strandplagget, tänk dig den, ett par svarta D&G solglasögon, en svart strandhatt, ett par svarta slip-in skor, och en strandbag.. kanske med en kall glass i munnen sittandes på en solstol och titta ut mot havet?


En presentation om mig själv till alla underbara bloggläsare

Vad kul att just du läser min blogg! Jag tänkte berätta lite om mig själv för alla underbara människor som läser och kommenterar i min blogg, så att ni vet ungefär vems blogg det är ni läser. Puss, darlings!


Jag heter då Bonnie Andersson och är 17, snart 18 år och jag går andra året på gymnasiet - design. När jag inte är allt för upptagen med att plugga och ha tentor så är mina stora intressen att shoppa och att blogga. Jag hade en blogg innan denna, men jag bytte eftersom jag inte tyckte om namnet på den andra! Här i bloggen bloggar jag om mode och kläder och sånt! Jag har varit tillsammans med min pojkvän Mattias i snart 3 år, och han är det bästa som har hänt mig. Han är såå underbar! Min första riktiga kärlek, jag älskar han så mycket! Jag tycker också om att baka, och på fritiden försöker jag få en del modelljobb, typ.. modevisning och sånt, det går väl sådär. Men ibland har vi modevisningar här i stan och vem som helst får komma dit på audition och då är jag alltid där! Jag vet inte vad jag ska berätta mer om mig själv, men är det någonting ni undrar så är det bara att slänga en liten kommentar. Jag lovar att svara på allt!



Här är en bild på mig och min vän Josephine. (Jag är brunetten, som man kanske kan gissa)
Haha, det är gaaaanska onyktert på bilden, så den är inte seriös.


Shopping och fika med den bästa

Idag bestämde jag och Elina oss för att shoppa! Jag hittade inga kläder, men Elina hittade en suuupersöt top. Jag jagade runt på Gina Tricot i timmar efter en glittertop som inte var genomskinlig, men jag hittade ingen. Jag börjar tvivla på deras sortiment!

När vi hade shoppat en stund blev vi båda fikasugna, så vi gick till Waynes coffee och köpte varsin tryffel-bakelse och chai latte, alltid lika uppfriskande och gott! När vi hade suttit och varit lata en stund var det dags att gå ut i affärerna igen. När vi var klara med shoppingen åkte vi hem till mig och förberedde en parmiddag, eftersom det är alla hjärtans dag. Åt sedan supergod mat tillsammans med Elinas pojkvän Peter och min älskling Mattias.

Dagen var bara såå lyckad!


Dagens önskeoutfit

Tycker inte ni precis som jag att denna outfiten skulle vara urläcker på alla hjärtans dag? Jag tycker i alla fall att den är suuupersöt! Älskar rosa för tillfället, och när gör det inte sig bäst om på alla hjärtans dag? Scoretts pumps är så snygga både till vardags och på fest, ska nog ta och köpa mig ett par någon dag!

Förrästen så bara älskar jag Gina tricots lack och jeansleggings! Supersköna och supersnygga. Jeansleggingsen är mycket bekvämare än vanliga jeans, och ändå såå snygga! Lackleggingsen piffar upp ens kläder vad man än har på sig, och dom är ett superbra fest-plagg!



1. Lilly Batik Top, Gina Tricot 199 kr
2. D for Daisha pumps, Scorett 699 kr
3. Maja jacket, Gina Tricot 299 kr
4. Sassie Satin Leggings, Gina Tricot 199 kr

RSS 2.0